Per-Olof Arnäs
Associate Partner

Per Olof Arnäs har arbetat i, med och i anslutning till logistikbranschen sedan slutet av 1980-talet, både i industrin och inom akademin. Han är doktor i logistik från Chalmers där också har arbetat som logistikforskare och viceprefekt. Hans huvudsakliga fokus är logistikindustrins digitalisering, både hur den kan implementeras och vilka effekter den har. Per Olof är rådgivare åt regeringen i Nationella Godstransportrådet.

Han också grundare och programledare för Logistikpodden och Logistics Rocks, där han poddar om logistik och träffar branschens experter och eldsjälar samt medprogramledare i Podgeek - en podd om att podda. Han älskar 2000-talet.

Per Olof finns tillgänglig för flera olika typer av uppdrag:

- Föreläsning eller workshop om logistik- och transportsystemets digitala utveckling, vilka trender som pågår och vad de kan ha för effekter. Kan anpassas till allt mellan 20 minuter och en heldag, enligt önskemål. Hans föreläsningar handlar ofta om hur digitalisering, automation och andra starka drivkrafter påverkar inte bara logistikbranschen utan även andra sektorer. Exempel på material, som kan vinklas efter målgrupp och fokus, finns här

- Behöver du uppgradera din eller dina kollegors kunskaper? Per Olof har lång erfarenhet som lärare inom logistik och tillhörande ämnen och kan skräddarsy en utbildning som täcker era behov.

- Rådgivare inom transport, logistik och digital utveckling

- Styrelseuppdrag (certifierad styrelseledamot)