08 Jun
Välkommen Tommy Rosengren!

Hej och välkommen Tommy Rosengren, ny associate partner i Steerlink Partners. Berätta lite om din bakgrund! – Jag har en brokig bakgrund inom tillverkningsindustrin, framför allt inom underleverantörsbranschen. Jag började en gång i tiden som maskinoperatör och gick vidare till att bli produktionstekniker för att så småningom komma att arbeta med produktionsutveckling och kvalitetsutveckling inom tillverkande enheter. Under de senaste tio åren har jag i huvudsak varit i branscher med tuffa krav såsom flyg-, försvar-, bil- och medicinindustri. Jag har också erfarenhet som produktionsteknisk chef i en möbelindustri. Idag driver jag egen konsultfirma och erbjuder mina tjänster för bland annat interimuppdrag som produktionschef, kvalitetschef eller projektledare. Jag kan också stötta företag som vill utveckla sin leverantörs- eller produktionskvalitet eller har andra större utmaningar att handskas med. Jag jobbar dessutom med certifieringar av olika slag. 

Vad tror du att du kan du bidra med till Steerlink Partners? 
– Jag tror att jag kan tillföra mycket kring kvalitets- och produktionsutvecklingsdelen. En av mina styrkor är att jag har både den tekniska kunskapen och den mer strategiska när det gäller verksamhetsutveckling och kvalitetsstyrning. Jag har lika lätt att diskutera detaljfrågor på verkstadsgolvet som att stå i ledningsgruppen och prata om strategiska frågor.

Hur tänker du kring det nya samarbetet? 
– Det ska bli spännande att se hur vi kan samverka. De övriga har kanske en mer senior erfarenhet av konsultvärlden, medan jag har en väldigt senior bakgrund i tillverkningsindustrin, så jag tror att vi kommer kunna komplettera varandra bra. 

Berätta något som inte så många vet om dig! 
– Många som bara har sett mig i arbetsmiljö tidigare blir förvånade när de får se hur många tatueringar jag har. De är en rest från när jag var ute och reste som ung.

Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.